11 thoughts on “Статут ОСББ “Бажана 12”

  1. Опублікуйте, будь ласка, Протокол Загальних Зборів, яким затверджено членів Правління та Ревізійну комісію.

    Подобається

    • Протокол загальних зборів це приблизно 300 сторінок. Там списки реестрації, та листи голосування. Ви можете ознайомитись з протоколом у Голови Правління. Публікувати чи навіть просто відсканувати протокол ми не маємо технічної можливості.

      Подобається

      • Протокол це не списки реєстрації чи листи голосування. Протокол фіксує лише питання винесені на розгляд та їх результати. Якщо Ви вважаєте цей сайт офіційним, тому повинні публікувати тут інформацію яку рано чи пізно хтось запитає. “Не маємо технічної можливості” – така підстава відмови відсутня в Законі України “Про звернення громадян”.

        Подобається

      • Я робив цей протокол. Його структура така:
        – питання винесене на голосування
        – список проголосувавших по цьому питанню (444 кв + нежилой фонд) на кожному листі голосування записано питання. У випадку членів Правління та рев. комісії записані призвіща на кожному листі.
        – листи письмово опитування по цьому питанню

        І так по кожному з 6 пунктів. Листи голосування невід’ємна частина протоколу. Якщо ви хочете ознайомитись з протоколом, зверніться будь-ласка до Голови. Переводити весь протокол в електронний вид ми не можемо. Згідно законодавства ви можете ознайомитись з протоколом, вимога оприлюднити протокол в законодавстві відсутня.

        Подобається

      • Тобто, Ви мені пропонуєте офіційно звернутися листом на адресу ОСББ з вимогою надати копію обговорюваного протоколу? І підстав відмовити мені в надані копії у вас немає. Пропоную вам все таки оприлюднити протокол (приховавши персональні дані) на сайті, щоб потім не копіювати його на папері.
        Майте на увазі, що держава захищає на законодавчому рівні громадян, які звернулися за наданням публічної інформації.

        Подобається

      • Ви можете заробити копію за свій рахунок, ми робити це не будемо. Ви не уважно читали закон, осбб не забов’язано надати вам копію за свій рахунок.

        Подобається

      • Яка ваша мета? Ви хочете подивитись протокол – я сказав як ви можете це просто зробити. Ви хочете саме копію? Для чого?

        Подобається

      • Передивіться уважно закон, хоча б його початок, де написано таке:
        Публічна інформація – це відображена та задокументована будь-якими засобами та на будь-яких носіях інформація, що була отримана або створена в процесі виконання суб’єктами владних повноважень своїх обов’язків, передбачених чинним законодавством, або яка знаходиться у володінні суб’єктів владних повноважень, інших розпорядників публічної інформації, визначених цим Законом.

        Осбб не є субьектом владних повноважень.

        Подобається

      • ОСББ є розпорядником інформації яку я запитую. Якщо я надішлю вам офіційний запит то ви зобов’язані будете її надати, за які кошти – це ваше питання. Крім того, вказаний протокол ви повинні були довести до відома ВСІМ ВЛАСНИКАМ квартир. Для чого мені цей протокол? В Законі України “Про доступ до публічної інформації” чітко визначено, що запитувач не повинен пояснювати мету отримання такої інформації.

        Подобається

      • Дякую за пораду, проте я сама можу вирішити що мені робити надалі.

        Подобається

Залишити коментар